Bön- och olivtapenad på crostini

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Bön- och olivtapenad på crostini

Lägg till ingredienser

Antal crostini: 16

Svarta bönor konserv

400.0 

gram

Oliver svarta kärnfria

100.0 

gram

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Tamarisoja }

1.0 

msk

el. japansk soja

 

 

Tabasco röd

0.5 

tsk

Basilika

0.5 

kruka

Skal av lime

1.0 

styck

Salt

1.0 

tsk

Crostini }

16.0 

styck

el. minibaguette

 

 

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 1

Recept: 862 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 6%

(Tillagad portion: 39 gram)

Ingredienser

Visa:

Svarta bönor konserv 400.0 gram 52%

Oliver svarta kärnfria 100.0 gram 16%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%

Tamarisoja } 1.0 msk 1%

el. japansk soja 0%

Tabasco röd 0.5 tsk 0%

Basilika 0.5 kruka 0%

Skal av lime 1.0 styck 1%

Salt 1.0 tsk 0%

Crostini } 16.0 styck 29%

el. minibaguette 0%

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
  2. Häll bort spadet från bön- och olivburkarna. Skölj bönorna. Skala vitlök. Riv grönt limeskal.
  3. Lägg alla ingredienser utom brödet i en matmixer. Mixa till jämn smet.
  4. Fördela mixet på brödet.

Fler recept inom Snittar och toasts ¤

Liknande recept som Bön- och olivtapenad på crostini