Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 1
Recept: 862 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 6%
Ingredienser
Svarta bönor konserv 400.0 gram 52%
Oliver svarta kärnfria 100.0 gram 16%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%
Tamarisoja } 1.0 msk 1%
Tabasco röd 0.5 tsk 0%
Basilika 0.5 kruka 0%
Skal av lime 1.0 styck 1%
Salt 1.0 tsk 0%
Crostini } 16.0 styck 29%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
- Häll bort spadet från bön- och olivburkarna. Skölj bönorna. Skala vitlök. Riv grönt limeskal.
- Lägg alla ingredienser utom brödet i en matmixer. Mixa till jämn smet.
- Fördela mixet på brödet.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Bön- och olivtapenad på crostini
-
Tapenade, provensalsk caviar
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågbröd med rökta räkor i färskost
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Brie- och papayaquesadillas
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad chevré på minitoast
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Petits choux med sellerikräm
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Räkröra på sesamkex
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Snittar med västerbottenröra
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Snittar med skinkost
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan