Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)

Lägg till ingredienser

Satser (ā 12 st): 12

Mozzarelline

150.0 

gram

Kapris

2.0 

msk

Soltorkade tomater

2.0 

styck

Furikakekrydda

1.0 

msk

el. svarta sesamfrön

 

 

Salt

 

 

Tandpetare

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 224

Kcal / portion: 37

GBR (GI) / port: 0

Recept: 439 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 17%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 16 gram)

Ingredienser

Visa:

Mozzarelline 150.0 gram 87%

Kapris 2.0 msk 2%

Soltorkade tomater 2.0 styck 4%

Furikakekrydda 1.0 msk 7%

el. svarta sesamfrön 0%

Salt 0%

Tandpetare %

Tillagning (15 min )

  1. Mixa kapris och soltorkade tomater med mixerstav i en bunke.
  2. Häll av spadet från mozzarelline och lägg osten i bunken. Tillsätt furikake och lite salt. Blanda. Låt stå i 10 minuter eller mer.
  3. Lägg upp i serveringsskål. Stoppa ner tandpetare i osten.

Fler recept inom Plockmat grönt och annat

Liknande recept som Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)