Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 224

Kcal / portion: 37

GBR (GI) / port: 0
Recept: 439 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 17%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Mozzarelline 150.0 gram 87%
Kapris 2.0 msk 2%
Soltorkade tomater 2.0 styck 4%
Furikakekrydda 1.0 msk 7%
Salt 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Mixa kapris och soltorkade tomater med mixerstav i en bunke.
- Häll av spadet från mozzarelline och lägg osten i bunken. Tillsätt furikake och lite salt. Blanda. Låt stå i 10 minuter eller mer.
- Lägg upp i serveringsskål. Stoppa ner tandpetare i osten.
Fler recept inom Plockmat grönt och annat
Liknande recept som Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)
-
Filodegsinbakade sparrisstänger (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ädelfyllda champinjonhattar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Dolmadákia - grekiska dolmar (plockmat)
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gurkostmousse (plockmat)
Tid: 1 tim 15 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Devil eggs (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Småländsk krukost med O.P. Anderson, libbsticka och brynt enbärsbröd (plockmat)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson
-
Fetafyllda aprikoser (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Gul äppelchutney på cheddar (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Friterad zucciniblomma, squashblomma
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan