Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 29

Kcal / portion: 35

GBR (GI) / port: 1
Recept: 138 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Tomater 4.0 styck 51%
Ingefära färsk 4.0 cm 23%
Soltorkade tomater 4.0 styck 24%
Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 2%
Salt 1.0 tsk 0%
Kockskolan:
Om dippsåser > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Grovskär tomater och soltorkade tomater. Skala och hacka ingefära.
- Lägg alla ingredienserna i en matmixer. Mixa till slät massa.
Fler recept inom Röror till mat och smörgås ¤
Liknande recept som Het tomatdipp med ingefära
-
Guacamole, mexikansk avokadoröra
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Mexikansk guacamole med chili
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Mild avokadoröra (guacamole)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Sofia
-
Hummus med tahini, tillbehör till mat
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fårost med dadelhonung
Tid: 7 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tahinipasta, tillbehör till orientalisk mat
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kikärtsröra, hummus
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Syrlig vegetarisk kikärtsröra
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Paprika- och fetaoströra till smörgås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Tzatziki (tsatsiki, cocik) - grundrecept
Tid: 35 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan