Het tomatdipp med ingefära

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Het tomatdipp med ingefära

Lägg till ingredienser

Sats dl: 4

Tomater

4.0 

styck

Ingefära färsk

4.0 

cm

Soltorkade tomater

4.0 

styck

Sambal oelekpasta }

1.0 

tsk

Salt

1.0 

tsk

 

Kockskolan:

 

Om dippsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 29

Kcal / portion: 35

GBR (GI) / port: 1

Recept: 138 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 118 gram)

Ingredienser

Visa:

Tomater 4.0 styck 51%

Ingefära färsk 4.0 cm 23%

Soltorkade tomater 4.0 styck 24%

Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 2%

Salt 1.0 tsk 0%

 

Kockskolan:

Om dippsåser > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Grovskär tomater och soltorkade tomater. Skala och hacka ingefära.
  2. Lägg alla ingredienserna i en matmixer. Mixa till slät massa.

Fler recept inom Röror till mat och smörgås ¤

Liknande recept som Het tomatdipp med ingefära