Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 323

Kcal / portion: 124

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1493 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 19%
Kolhydrater: 28%
Fibrer: 4%
Ingredienser
Aprikoser torkade 100.0 gram 16%
Hasselnötskärnor 50.0 gram 22%
Philadelphia naturell } 200.0 gram 31%
Baguette, bagett 0.5 styck 23%
Rucolasallat 0%
Olivolja 1.0 msk 8%
Salt 0%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Finhacka aprikoser. Grovhacka nötter.
- Rosta nötterna (utan matfett) i het stekpanna tills de fått lite färg.
- Blanda aprikos med nötter, färskost och lite salt.
- Skiva baguetten och rosta i brödrost eller om det är många i ugn på 200°C.
- Lägg lite sallat på brödet och klicka på färskostsmet. Ringla lite olivolja över.
Garnera med rucolablad.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Söt färskoströra på crostini
-
Tapenade, provensalsk caviar
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågbröd med rökta räkor i färskost
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Brie- och papayaquesadillas
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad chevré på minitoast
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Petits choux med sellerikräm
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Räkröra på sesamkex
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Snittar med västerbottenröra
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Snittar med skinkost
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan