Timjansdoftande rödkål (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Timjansdoftande rödkål (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Rödkål ansad

400.0 

gram

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Timjan färsk

20.0 

gram

Citronskal

1.0 

styck

Matolja till stekning

 

 

 

Kockskolan:

 

Så steks grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 42

Kcal / portion: 39

GBR (GI) / port: 1

Recept: 157 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 0%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 4%

(Tillagad portion: 93 gram)

Ingredienser

Visa:

Rödkål ansad 400.0 gram 79%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 5%

Timjan färsk 20.0 gram 13%

Citronskal 1.0 styck 3%

Matolja till stekning 0%

 

Kockskolan:

Så steks grönsaker > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Finstrimla rödkål. Skala och finhacka vitlök. Hacka timjan. Riv citronskal.
  2. Hetta upp olja i en panna. Stek rödkålen med vitlök, timjan och citronskal ett par minuter tills kålen mjuknat något.

Passar till

Lammfärsburgare

Fler recept inom Stekt, wokad grönt

Liknande recept som Timjansdoftande rödkål (tillbehör)