Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 234

Kcal / portion: 58

GBR (GI) / port: 1
Recept: 234 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 12%
Kolhydrater: 22%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Löksill 100.0 gram 100%
Koriander färsk 1.0 kruka Äts ej
Chilifrukt röd 1.0 styck Äts ej
Citrongräs 0.3 styck Äts ej
Ingefära färsk 2.0 cm Äts ej
Sallatsblad 0%
Skapat av: Norsk Fisk
Tillagning (30 min + 24 tim )
- Hacka koriander, chili och citrongräs. Spar några blad koriander till garnering. Skala och skiva ingefära tunt. Blanda i en bunke. Tillsätt ingefära enligt egen smak.
- Häll lagen från sillen i en kastrull. Koka upp. Häll varm lag i bunken. Låt svalna.
- Tillsätt löksillen i bunken. Låt stå i kylskåp över natt.
- Servera sillen på salladsbädd.
Alternativ
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Thaisill
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjessill med gräddfil och gräslök
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassisk sillsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gubbröra
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Solöga, Fågelbo
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Silltårta
Tid: 40 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Matjestarte, sillaladåb till förrätt eller buffé
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Fredrik Eriksson *
-
Smakrik sillsallad med tomater
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sillsallad med sötpotatis och brysselkål
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Dijonsenapsill med färska primörer
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: