Cannellinidipp med färsk timjan och tomat

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Cannellinidipp med färsk timjan och tomat

Lägg till ingredienser

Sats (à 1 liter): 1

Cannellinibönor konserverad

800.0 

gram

Kvisttomater

3.0 

styck

King solo vitlök

1.0 

styck

el. vitlöksklyftor

 

 

Olivolja

0.5 

dl

Salt

1.0 

tsk

Sambal oelekpasta }

1.0 

tsk

Timjan

50.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om dippsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 1366

GBR (GI) / port: 37

Recept: 1366 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 5%

(Tillagad portion: 1224 gram)

Ingredienser

Visa:

Cannellinibönor konserverad 800.0 gram 63%

Kvisttomater 3.0 styck 4%

King solo vitlök 1.0 styck 2%

el. vitlöksklyftor 0%

Olivolja 0.5 dl 27%

Salt 1.0 tsk 0%

Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 0%

Timjan 50.0 gram 4%

 

Kockskolan:

Om dippsåser > %

Tillagning (10 min )

  1. Skölj av bönorna med vatten i ett durkslag. Skala vitlök. Dela tomaterna.
  2. Lägg alla ingredienser i en matberedare. Spara lite timjan till garnering. Mixa väl. Häll upp och dekorera med timjan.

Kockens kommentar

Dippen passar bra att ätas med bröd eller som tillbehörsalternativ till skaldjur eller kött.

Fler recept inom Dipp, dippsåser

Liknande recept som Cannellinidipp med färsk timjan och tomat