Kikärtsdipp med wasabichips

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kikärtsdipp med wasabichips

Lägg till ingredienser

Sats dl: 5

Kikärter konserv

400.0 

gram

Pesto Genovese

2.0 

msk

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Olivolja

0.5 

dl

Salt

 

 

 

Tillbehör:

 

Wasabichips

75.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 187

Kcal / portion: 212

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1060 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 12%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 5%

(Tillagad portion: 113 gram)

Ingredienser

Visa:

Kikärter konserv 400.0 gram 48%

Pesto Genovese 2.0 msk 16%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 2%

Olivolja 0.5 dl 35%

Salt 0%

 

Tillbehör:

Wasabichips 75.0 gram 35%

 

Kockskolan:

Om pesto > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Häll av vätska från kikärtor. Skölj i kallt vatten.
  2. Mixa kikärtor, pesto, olivolja, citronjuice och salt.
  3. Servera med heta wasabichips.

Fler recept inom Dipp, dippsåser

Liknande recept som Kikärtsdipp med wasabichips