Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 602

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2409 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 8%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Farfalle fjärilspasta 8.0 dl 42%
Medvurst rökt (fett 35%) 250.0 gram 40%
Skinka kokt i bit 250.0 gram 13%
Gurka 0.5 styck 1%
Paprika röd-gul-grön 1.5 styck 2%
Sockerärter 150.0 gram 2%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
Häll av vattnet i ett durkslag/såll.
Skölj den i kallt vatten och låt svalna. - Ansa och skär grönsaker i småbitar.
Förväll (koka hastigt) ev. ärterna en minut om så önskas (inte nödvändigt).
Skär skinka och medvurst i små bitar. - Blanda allt i en skål.
Krydda med salt och nyriven peppar.
PASSAR TILL
Fler recept inom Pingsbuffé
Liknande recept som Pastasallad med skinka och medvurst
-
Marinerad böckling
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Laxpaté
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillat tunnbröd med pumpasmör (plockmat)
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ädelfyllda champinjonhattar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fårost med dadelhonung (plockmat)
Tid: 7 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bacondadlar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skinkrullar (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sallad Aniara (Rhode Islandsallad)
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Chädström
-
Kall inkokt lax (laxaladåb)
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Karin Chädström
-
Smörgåstårta med lax och räkor
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan