Skinkrullar (plockmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Skinkrullar (plockmat)

Lägg till ingredienser

Antal bitar: 16

Tunnbröd mjukt

2.0 

skivor

Creme fraiche

1.0 

dl

Senap fransk osötad

1.0 

msk

Skinka kokt tunt skivad

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 206

Kcal / portion: 50

GBR (GI) / port: 0

Recept: 796 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 12%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 24 gram)

Ingredienser

Visa:

Tunnbröd mjukt 2.0 skivor 25%

Creme fraiche 1.0 dl 41%

Senap fransk osötad 1.0 msk 2%

Skinka kokt tunt skivad 200.0 gram 33%

Tillagning (10 min )

  1. Blanda crème fraiche med senap.
    Bred kräm på brödet.

  2. Lägg på skinkskivor.
    Rulla ihop.

  3. Linda plastfilm runt och förvara kallt.
    Ta ut och skär i bitar före servering.

Fler recept inom Pingsbuffé

Liknande recept som Skinkrullar (plockmat)