Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 206

Kcal / portion: 50

GBR (GI) / port: 0
Recept: 796 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 12%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tunnbröd mjukt 2.0 skivor 25%
Creme fraiche 1.0 dl 41%
Senap fransk osötad 1.0 msk 2%
Skinka kokt tunt skivad 200.0 gram 33%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Blanda crème fraiche med senap.
Bred kräm på brödet. - Lägg på skinkskivor.
Rulla ihop. - Linda plastfilm runt och förvara kallt.
Ta ut och skär i bitar före servering.
Fler recept inom Pingsbuffé
Liknande recept som Skinkrullar (plockmat)
-
Marinerad böckling
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Laxpaté
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillat tunnbröd med pumpasmör (plockmat)
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ädelfyllda champinjonhattar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fårost med dadelhonung (plockmat)
Tid: 7 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bacondadlar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skinkrullar (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sallad Aniara (Rhode Islandsallad)
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Chädström
-
Kall inkokt lax (laxaladåb)
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Karin Chädström
-
Smörgåstårta med lax och räkor
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan