Tunnbrödsrulle med skinka

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Tunnbrödsrulle med skinka

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tunnbröd mjukt

4.0 

styck

Skinka mager rökt

20.0 

skivor

Tomater

4.0 

styck

Isbergssallat

4.0 

blad

Äpple syrligt

1.0 

styck

Gul lök

0.3 

styck

Senap fransk osötad

2.0 

msk

Creme fraiche

1.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 106

Kcal / portion: 279

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1116 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 4%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 264 gram)

Ingredienser

Visa:

Tunnbröd mjukt 4.0 styck 35%

Skinka mager rökt 20.0 skivor 21%

Tomater 4.0 styck 6%

Isbergssallat 4.0 blad 1%

Äpple syrligt 1.0 styck 4%

Gul lök 0.3 styck 1%

Senap fransk osötad 2.0 msk 3%

Creme fraiche 1.0 dl 29%

Tillagning (15 min )

  1. Blanda Crème fraiche med senap. Skala och finhacka lök. Skala och riv äpple. Blanda allt.
  2. Lägg skinka på tunnbrödet. Bred på fraicheblandning. Skiva tomater och lägg på. Skiva sallad och lägg på.
  3. Rulla ihop till en strut och vik upp nederdelen.

Fler recept inom Wraps, klämmor

Liknande recept som Tunnbrödsrulle med skinka