Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 155

GBR (GI) / port: 0
Recept: 621 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 3%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kalkonbröst kokt 400.0 gram 89%
Champinjoner färska 200.0 gram 8%
Sallat t.ex. 0%
Mangoldskott 100.0 gram 3%
Krydda gärna med:
Anis hel %
Salvia färsk 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Skölj sallat och svamp och låt rinna av. Skär dem sedan i mindre delar och
strimla kalkonen. - Stek svampen i matfett på medelhög värme ett par minuter så att den får färg.
- Lägg upp salladen på tallrik.
Häll på lite olivolja.
Tillsätt kalkonstrimlorna.
Krydda salladen.
Fler recept inom Rätter med svamp
Liknande recept som Kalkonsallad
-
Stekt abborre helt enkelt
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Marinerad lammfilé Pernod Ricard
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Älgcarpaccio med kantareller (förrätt)
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färsfylld potabellasvamp
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Beatrice, Kockskolan
-
Kantarellrisotto med lufttorkad skinka
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Vegetariskt grillspett med chévredip
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Kycklingleversauté ¤
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pilgrimsrosett (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan