
Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤
Tomat- och mozzarellasallad med soltorkade tomater och marinerade oliver
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 443

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1770 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 12%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Cocktailtomater 400.0 gram 6%
Mozzarella 500.0 gram 72%
Soltorkade tomater 8.0 styck 4%
Oliver i olja avrunna 32.0 styck 9%
Vitlök i olja konserv 8.0 klyftor 9%
Flingsalt 0%
Tillbehör:
Kock: Karin Ihre
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Halvera tomater och skär osten i bitar.
Hacka de soltorkade tomaterna. - Blanda ingredienserna och strö över flingsalt. Servera med ett gott bröd till.
Fler recept inom Matiga sallader
Liknande recept som Tomat- och mozzarellasallad med soltorkade tomater och marinerade oliver
-
Grön quinoasallad med avocado
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Chili- och kokosglaserade quorn-filéer med matig sallad
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Liselotte
-
Bovetesallad med rucola och valnötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Asiatisk sallad med quorn, quinoa, ingefära och cashewnötter
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Lauritzon
-
Syrlig bulgursallad
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Bulgur med russin, aprikos och mandel
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Sallad Aniara (Rhode Islandsallad)
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Chädström
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sallad Nicoise (tonfisk)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Quinoasallad med rostade mandlar, broccoli och fetaost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre