Kall rostbiff med senapsröra

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kall rostbiff med senapsröra

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Rostbiff tillagad skivad

400.0 

gram

Cornichon konserv

20.0 

styck

Syltlök

2.0 

dl

Pepparrot färsk

10.0 

cm

Champinjoner färska

8.0 

styck

Majonnäs äkta

2.0 

dl

Creme fraiche

4.0 

dl

Senap svensk

3.0 

msk

Svartpeppar nymald

 

 

Flingsalt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 230

Kcal / portion: 905

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3619 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 20%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 393 gram)

Ingredienser

Visa:

Rostbiff tillagad skivad 400.0 gram 16%

Cornichon konserv 20.0 styck 1%

Syltlök 2.0 dl 3%

Pepparrot färsk 10.0 cm 2%

Champinjoner färska 8.0 styck 1%

Majonnäs äkta 2.0 dl 38%

Creme fraiche 4.0 dl 36%

Senap svensk 3.0 msk 2%

Svartpeppar nymald 0%

Flingsalt 0%

Tillagning (15 min )

  1. Senapsröra: Hacka champinjonerna och blanda dem med majonnäs, crème fraiche och senap.

  2. Lägg upp skivad rostbiff, senapsröra, cornishons och syltlök på serveringsfat.
    Riv pepparrot.

  3. Lägg klickvis nyriven pepparrot på köttet, salta lätt och mal svartpeppar över maten.

Kockens kommentar

Detta är en perfekt rätt att använda överbliven rostbiff på. Vi hade en bit rostas (den mindre delen på en hel rostbiff) kvar. Därav de små köttbitarna på bilden.

PASSAR TILL

Rostbiff - grundrecept

Fler recept inom Kötträtter

Liknande recept som Kall rostbiff med senapsröra