
Dryckestips
Hilltop Gewürztraminer Sauvignon Blanc
Torrt druvigt vitt vin
Pris: 59 kr
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 150

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1496 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 6%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kycklingfilé med skinn 5.0 styck 79%
Ingefära 4.0 cm 2%
Tomater 3.0 styck 4%
Söt/sweet chilisås 1.0 dl 15%
Salt 0%
Träspett 10.0 styck %
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Halvera kycklingfiléer på längden. Skala och grovhacka ingefära.
- Mixa ingefära, tomat, sweetchilisås och salt i matmixer. Häll över kycklingen och låt stå cirka 15 minuter.
- Trä upp kycklingen på spett. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Grilla i ugn cirka 15 minuter.
Fler recept inom Kötträtter
Liknande recept som Ingefära- och tomatmarinerade kycklingspett
-
Lufttorkad skinka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Salviadoftande kycklingklubbor
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kycklingdrumstick i stekpåse med rotsaker
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Tjälknöl med rostad selleriaioli
Tid: 18 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Ingefära- och tomatmarinerade kycklingspett
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Melon med skinka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kall rostbiff med senapsröra
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rostbiff
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Charketuriplatta
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sesams kycklingspett
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan