Dryckestips
Hilltop Gewürztraminer Sauvignon Blanc
  
                  Torrt druvigt vitt vin
  
  
                  Pris: 59 kr
  
                
Kalori- och GI:
    
                Kcal / 100 gram: 154
    
                Kcal / portion: 150
    
                GBR (GI) / port: 0
Recept: 1496 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 6%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kycklingfilé med skinn 5.0 styck 79%
Ingefära 4.0 cm 2%
Tomater 3.0 styck 4%
Söt/sweet chilisås 1.0 dl 15%
Salt 0%
Träspett 10.0 styck %
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
 - Halvera kycklingfiléer på längden. Skala och grovhacka ingefära.
 - Mixa ingefära, tomat, sweetchilisås och salt i matmixer. Häll över kycklingen och låt stå cirka 15 minuter.
 - Trä upp kycklingen på spett. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Grilla i ugn cirka 15 minuter.
 
Fler recept inom Kötträtter
Liknande recept som Ingefära- och tomatmarinerade kycklingspett
- 
                
                  
                
                Lufttorkad skinka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Salviadoftande kycklingklubbor
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Kycklingdrumstick i stekpåse med rotsaker
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Tjälknöl med rostad selleriaioli
Tid: 18 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Ingefära- och tomatmarinerade kycklingspett
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Melon med skinka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Kall rostbiff med senapsröra
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Rostbiff
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Charketuriplatta
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Sesams kycklingspett
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 
              
              
                    