Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 183

Kcal / portion: 379

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1514 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 13%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Kycklingben med skinn 4.0 styck 58%
Morot 2.0 styck 5%
Palsternacka 2.0 styck 9%
Vårlök 2.0 styck 1%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%
Smör normalsaltat 4.0 msk 25%
Persilja 0%
Stekpåse 4.0 styck %
Kock: Magnus, Kockskolan
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 150°C.
- Skala och skär ner grönsakerna lite grovt. Fördela ut i stekpåsar. Lägg i kyckling. Pressa ner vitlöksklyfta. Lägg i smör och lite persilja. Salta och peppra.
- Knyt ihop påsarna. Sätt in i ugnen. Låt stå i 40 minuter.
- Ställ ut på buffébordet och låt folk ta sin egen påse.
Fler recept inom Kötträtter
Liknande recept som Kycklingdrumstick i stekpåse med rotsaker
-
Lufttorkad skinka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Salviadoftande kycklingklubbor
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kycklingdrumstick i stekpåse med rotsaker
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Tjälknöl med rostad selleriaioli
Tid: 18 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Ingefära- och tomatmarinerade kycklingspett
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Melon med skinka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kall rostbiff med senapsröra
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rostbiff
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Charketuriplatta
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sesams kycklingspett
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan