Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 345

Kcal / portion: 184

GBR (GI) / port: 0
Recept: 738 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 36%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Vispgrädde 2.0 dl 98%
Pepparrot färsk 2.0 cm 2%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skala och riv pepparrot.
- Vispa grädden hård.
- Blanda ner riven pepparrot enligt egen smak.
Kockens kommentar
Pepparrotsgrädde passar till olika kötträtter, gärna vilt. Finskurna, rullade renköttsskivor med pepparrotsgrädde innuti är en klassiker på smörgåsbordet.
PASSAR TILL
Fler recept inom Tillbehör på julbordet
Liknande recept som Pepparrotsgrädde
-
Mild senap
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Stark söt senap med smak
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Brännvinsost
Tid: 5 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk halländsk grönkål - långkål
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Senap med pulver
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Apelsinsenap med kaffe
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Koka potatis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Stuvad grönkål - långkål
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Rödkålssallad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Rödbetssallad
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan