Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 24

Kcal / portion: 42

GBR (GI) / port: 0
Recept: 166 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Paprika röd/gul/orange 2.0 styck 34%
Paprika gul 1.0 styck 18%
Squash 0.5 styck 16%
Gul lök 1.0 styck 32%
Olivolja 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Skölj grönsakerna och rensa ur kärnhuset ur paprikorna. Skär grönsakerna i stavar.
- Hetta upp olivolja i en stekpanna. Stek grönsakerna hastigt i pannan på högsta värme i ca 2 min. Strö över timjan, salt och peppar. Servera.
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Peperochini
-
Rotfruktssallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Rödkålssallad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Skånsk brunkål av vitkål
Tid: 1 tim 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Smörslungad brysselkål
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grön ärtpesto (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Smörslungade ärter och bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Potatisgratäng
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Hasselbackspotatis ¤
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Sellerimos
Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Senapspotatismos
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan