Kalori- och GI:
    
                Kcal / 100 gram: 35
    
                Kcal / portion: 94
    
                GBR (GI) / port: 2
Recept: 378 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 0%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Broccoli färsk 4.0 huvuden 100%
Salt 2.0 tsk 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Koka upp saltat vatten i en stor kastrull och lägg i broccolin. 
Koka på medellåg värme i 10 min. - Häll broccolin i ett durkslag och låt vattnet rinna av. Servera med en klick smör.
 
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Broccoli al dente
- 
                
                  
                
                Rotfruktssallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Rödkålssallad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Skånsk brunkål av vitkål
Tid: 1 tim 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Smörslungad brysselkål
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Grön ärtpesto (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Smörslungade ärter och bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Potatisgratäng
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
 - 
                
                  
                
                Hasselbackspotatis ¤
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Sellerimos
Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Senapspotatismos
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 
              
              
                    