Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 36

Kcal / portion: 87

GBR (GI) / port: 1
Recept: 349 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 1%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tomater 8.0 styck 40%
Rödlök 1.0 styck 18%
Basilika 8.0 kvistar 1%
Parmesan 8.0 skivor 42%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skala lök och skär i mindre bitar.
Dela tomaterna i mindre bitar.
Ta av basilikabladen och riv i mindre bitar.
Hyvla parmesan. - Blanda allt och servera i någon vacker portionsskål.
Kockens kommentar
Coupe = kupolformad behållare av varierande storlekar och material.
Använd gärna tomater av olika färg och storlek. Servera gärna med en dressing.
PASSAR TILL
Fler recept inom Smått & gott
Liknande recept som Salladscoupe
-
Grilltoast guacamole
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Laxröra med avokado
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Flatål med äggula och gräslök
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Löjromsägg (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Räksmörgås på rågkaka (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Potatiskaka med romägg (plockmat)
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dillig äggstanning
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tonfiskceviche med mango (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Avokadosallad med havskräftor (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)
Tid: 15 min (+ 8 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sanna, Täby Restaurangskola