Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tomater

8.0 

styck

Rödlök

1.0 

styck

Basilika

8.0 

kvistar

Parmesan

8.0 

skivor

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 36

Kcal / portion: 87

GBR (GI) / port: 1

Recept: 349 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 1%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 246 gram)

Ingredienser

Visa:

Tomater 8.0 styck 40%

Rödlök 1.0 styck 18%

Basilika 8.0 kvistar 1%

Parmesan 8.0 skivor 42%

Salt och peppar 0%

Tillagning (10 min )

  1. Skala lök och skär i mindre bitar.
    Dela tomaterna i mindre bitar.
    Ta av basilikabladen och riv i mindre bitar.
    Hyvla parmesan.

  2. Blanda allt och servera i någon vacker portionsskål.

Kockens kommentar

Coupe = kupolformad behållare av varierande storlekar och material.

Använd gärna tomater av olika färg och storlek. Servera gärna med en dressing.

PASSAR TILL

Enkel vinegrett

Fler recept inom Smått & gott

Liknande recept som Salladscoupe