Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 188

Kcal / portion: 122

GBR (GI) / port: 0
Recept: 489 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 20%
Fett: 11%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Tonfisk i olja konserv 200.0 gram 77%
Majonnäs lätt 2.0 msk 19%
Kapris 1.0 msk 1%
Senap fransk osötad 1.0 msk 3%
Tillbehör:
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Blanda tonfisken med övriga ingredienser.
Smaka av med salt och peppar. - Servera med skivad baguette eller annat ljust eller mörkt bröd att lägga röran på.
Kockens kommentar
Röran kan fungera väl som plockmat på ett smörgåsbord, eller som enklare måltid.
Fler recept inom Smått & gott
Liknande recept som Tonfisksallad (röra)
-
Grilltoast guacamole
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Laxröra med avokado
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Flatål med äggula och gräslök
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Löjromsägg (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Räksmörgås på rågkaka (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Potatiskaka med romägg (plockmat)
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dillig äggstanning
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tonfiskceviche med mango (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Avokadosallad med havskräftor (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)
Tid: 15 min (+ 8 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sanna, Täby Restaurangskola