Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Formbröd (skivat)

8.0 

styck

Serranoskinka rökt

8.0 

skivor

Skinka kokt tunt skivad

300.0 

gram

Sallatsblad

4.0 

st stora

Senap svensk

4.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 300

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1200 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 3%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 200 gram)

Ingredienser

Visa:

Formbröd (skivat) 8.0 styck 52%

Serranoskinka rökt 8.0 skivor 20%

Skinka kokt tunt skivad 300.0 gram 33%

Sallatsblad 4.0 st stora 1%

Senap svensk 4.0 tsk 3%

Tillagning (10 min )

  1. Rosta bröd.
  2. Bred smör och/eller senap på brödet. Lägg ett salladsblad på en brödskiva. 
  3. Fyll på med en skiva serranoskinka, sedan ett valfritt antal tunna skivor kokt skinka, gärna med lite senap emellan. 
  4. Avsluta med en skiva serranoskinka till och överst en brödskiva.
  5. Stick ner två pinnar och dela brödet diagonalt.

Fler recept inom Kött-/korvsmörgåsar

Liknande recept som Skinktoast