Ciabattapizza med skinka

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Ciabattapizza med skinka

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Ciabatta bröd

4.0 

styck

el. annat vitt bröd

 

 

Pizzasås

1.5 

dl

Skinka kokt på burk

400.0 

gram

Hårdost riven

100.0 

gram

Oliver gröna el. svarta

20.0 

styck

Oregano

2.0 

msk

 

Kockskolan:

 

Om pizza >

 

 

Om tomatsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 222

Kcal / portion: 646

GBR (GI) / port: 22

Recept: 2582 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 6%

Kolhydrater: 27%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 291 gram)

Ingredienser

Visa:

Ciabatta bröd 4.0 styck 59%

el. annat vitt bröd %

Pizzasås 1.5 dl 8%

Skinka kokt på burk 400.0 gram 16%

Hårdost riven 100.0 gram 14%

Oliver gröna el. svarta 20.0 styck 3%

Oregano 2.0 msk 0%

 

Kockskolan:

Om pizza > Äts ej

Om tomatsåser > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Halvera brödet och bred på pizzasås. Skär skinka och oliver i mindre bitar. Strö riven ost över.
  3. Sätt in i ugnen 10-15 minuter tills osten smält och fått fin färg. Krydda lätt med salt och strö över oregano.

Kockens kommentar

Variera med att lägga på traditionella pizzapålägg i stället för skinka. Pizzasås är en tomatsås, läs mer > Om tomatsåser. Läs mer om ciabattabröd, klicka på ingrediensen.

Passar till

Hemlagad pizzasås

Fler recept inom Varma smörgåsar

Liknande recept som Ciabattapizza med skinka