Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 146

GBR (GI) / port: 10
Recept: 582 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 1%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 5%
Ingredienser
Vita bönor i tomatsås burk 600.0 gram 100%
Kockskolan:
Så kokas grönsaker > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Ställ en kastrull på grillen och värm bönor. Tänk på att katrullhantaget skall tåla värme och blir hett.
Kockens kommentar
Till vissa grillrätter vill man kanske ha något annat än grillade tillbehör, till exempel kokta bönor, kokta grönsaker eller kokt ris. Har man en stor grillyta kan man använda grillen som spis. Tänk på att tillagningstiden ofta är längre än grilltiden.
Alternativ
Fler recept inom Kokta grönsaker
Liknande recept som Koka bönor och annat grönt på grillen
-
Koka grönsaker - grundrecept
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Broccoli med citrusdressing
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Maximillian
-
Broccoli al dente
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Tid: 40 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Caponata, sililiansk sötsur grönsaksröra
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Légumes ā la grecque, kalla grönsaker i kort spad
Tid: 20 min (+ 45 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Julia Child
-
Så skalas och kokas vit sparris
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kokt spenat, stekt spenat
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kocklandslaget