Cannellini med paprika

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Cannellini med paprika

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Cannellinibönor konserverad

3.0 

burkar

Paprika röd

1.0 

styck

Paprika grön

1.0 

styck

Purjolök

1.0 

styck

Kantarellfond konc. }

1.5 

msk

Salt och peppar

 

 

 

Tillbehör:

 

Vitt matbröd

8.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 508

GBR (GI) / port: 16

Recept: 2032 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 1%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 5%

(Tillagad portion: 475 gram)

Ingredienser

Visa:

Cannellinibönor konserverad 3.0 burkar 63%

Paprika röd 1.0 styck 2%

Paprika grön 1.0 styck 1%

Purjolök 1.0 styck 3%

Kantarellfond konc. } 1.5 msk 1%

Salt och peppar 0%

 

Tillbehör:

Vitt matbröd 8.0 skivor 31%

Tillagning (20 min )

  1. Häll bort hälften av spadet i bönburkarna.
  2. Häll resten av bönor och spad i en panna. Låt småkoka 5 minuter eller mer tills bönorna blir genomvarma (bönorna tål lång koktid).
  3. Ansa paprika och skär i mindre bitar. Ansa och skiva purjolöken tunt.
  4. Tillsätt paprika, purjo och fond till bönorna. Låt puttra 5-10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Fler recept inom Kokt grönt, grön gryta

Liknande recept som Cannellini med paprika