Sardinfyllda körsbärstomater (plockmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Sardinfyllda körsbärstomater (plockmat)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Cocktailtomater

8.0 

styck

Sardiner i tomatsås burk

1.0 

burk

Kapris

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 63

GBR (GI) / port: 0

Recept: 250 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 59 gram)

Ingredienser

Visa:

Cocktailtomater 8.0 styck 12%

Sardiner i tomatsås burk 1.0 burk 87%

Kapris 1.0 msk 1%

Tillagning (5 min )

  1. Skär av toppen på tomaterna och gröp ur fruktköttet.
  2. Stoppa ner några kapris i varje tomat.
  3. Stoppa ner en sardin i varje tomat eller mosa filéerna och fyll tomaterna. 

Fler recept inom Plockmat havet

Liknande recept som Sardinfyllda körsbärstomater (plockmat)