Kalori- och GI:
    
                Kcal / 100 gram: 36
    
                Kcal / portion: 94
    
                GBR (GI) / port: 2
Recept: 378 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 0%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Broccoli färsk 4.0 huvuden 100%
Salt 2.0 tsk 0%
Kockskolan:
Så kokas grönsaker > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Koka upp saltat vatten i en stor kastrull och lägg i broccolin. Låt sjuda på värme i 10 minuter.
 - Häll broccolin i ett durkslag och låt vattnet rinna av. Servera med en klick smör.
 
Fler recept inom Kokta grönsaker
Liknande recept som Broccoli al dente
- 
                
                  
                
                Koka grönsaker - grundrecept
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Broccoli med citrusdressing
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Maximillian
 - 
                
                  
                
                Broccoli al dente
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Tid: 40 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Caponata, sililiansk sötsur grönsaksröra
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Légumes ā la grecque, kalla grönsaker i kort spad
Tid: 20 min (+ 45 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Julia Child
 - 
                
                  
                
                Så skalas och kokas vit sparris
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Kokt spenat, stekt spenat
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kocklandslaget
 
              
              
                    
                              