Dryck till mager kalvköttsrätt

Kalvkött är generellt magert kött och rätterna är ofta kalorisnåla. Även stekt rätt är ofta mager. Som mager rätt räknas rätter under 150 Kcal per 100 gram. Kalvkött kryddas gärna försiktigt och tillbehören bör inte vara dominanta för att inte dominera över det smakmässigt finstämda köttet.

Grundregeln för dryckesval är att till mager rätt väljs lättare drycker, men helheten av rättens smak är väsentlig för det slutliga valet.

Detta är en samlingssida.
Klicka på flaska för varufakta.
Klicka på "Mer information" för detaljerad information.

Dryck till neutral kalvköttsrätt

Mer information

Dryck till kalvköttsrätt med sälta

Mer information

Dryck till syrlig kalvköttsrätt

Mer information

Dryck till smakrik kalvköttsrätt

Mer information

Dryck till kryddig kalvköttsrätt

Mer information