Nöt, oxkött (179 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ugnsstekt apelsinglaserad bogstek med stjärnanis
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel
97 Kcal / 100g
610 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Biff Rydberg
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
146 Kcal / 100g
638 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Biffstek med lök, Ångbåtsbiff med lök
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
92 Kcal / 100g
506 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Grillad oxfondsmarinerad dubbelentrecôte
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel
153 Kcal / 100g
868 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Bräserad rullad oxbringa
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Lätt
241 Kcal / 100g
1025 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
BBQ brisket, grillad bringspets (oxbringa) som stek eller pulled beef
Tid: 1 tim (+ 9 tim) , Svårighet: Lätt
273 Kcal / 100g
478 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Lätt
184 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
183 Kcal / 100g
722 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Skomakarlåda
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
193 Kcal / 100g
1113 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kall rostbiff med senapsrostade rotsaker, ansjovis och inlagd svamp
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Halvavancerat
137 Kcal / 100g
692 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion