24 recept med Knäck, kola och fudge

  • Apelsinkola med mjöl och nötter

    Apelsinkola med mjöl och nötter

    Apelsinkola är grädd- eller smörkola som smaksatts med apelsin. Mjöl i smet...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    487 Kcal / 100g

    74 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Fudge med apelsinsmak

    Fudge med apelsinsmak

    Kulprov: Droppa lite av smeten i iskallt vatten. Kan man sen rulla smeten med...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    364 Kcal / 100g

    61 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Fudge på svenskt vis

    Fudge på svenskt vis

    Fudge är enligt Cambridge Dictionary "en mjuk sötsak tillrett på socke...

    Svarighet: Medel, Kock: Arla

    436 Kcal / 100g

    69 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Vit fudge

    Vit fudge

    Fudge är en slags kola. All slags choklad kan användas till fudge. Finare c...

    Svarighet: Medel, Kock: Arla

    438 Kcal / 100g

    57 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Halvhård svensk chokladknäck

    Halvhård svensk chokladknäck

    Knäck är klassiskt hård och brytbar, därav namnet. Kola är mjuk-seg. S...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Arla

    393 Kcal / 100g

    57 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Grännaknäck

    Grännaknäck

    Knäck är klassiskt hård och brytbar, därav namnet. Kola är mjuk-seg. Konsiste...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    383 Kcal / 100g

    59 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Apelsinkola

    Apelsinkola

    Apelsinkola är grädd- eller smörkola som smaksatts med apelsin. Läs mer > ...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    425 Kcal / 100g

    61 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Gräddkola grundrecept

    Gräddkola grundrecept

    Smörkola är snudd på detsamma som gräddkola och tillagas på samma sätt. Smö...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    400 Kcal / 100g

    65 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Svensk halvhård standardknäck

    Svensk halvhård standardknäck

    Knäck är klassiskt hård och brytbar, därav namnet. Kola är mjuk-seg. Svensk s...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    367 Kcal / 100g

    48 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Smörkola

    Smörkola

    Knäck är klassiskt hård och brytbar, därav namnet. Kola är mjuk-seg. Konsis...

    Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    459 Kcal / 100g

    52 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem