22 recept med Kokta grönsaker
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Kokt spenat, stekt spenat
Spenat är god och nyttig mat som är rik på C- och A-vitamin samt järn (men inte...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                20 Kcal / 100g
                16 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Koka grönsaker - grundrecept
Vid kokning avger grönsakerna värdefulla vitaminer och mineraler. Därför skall ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                14 Kcal / 100g
                14 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Légumes ā la grecque, kalla grönsaker i kort spad
Ā la grecque = allehanda grönsaker som sjudits i kort spad (fr. court bouil...
Tid: 20 min (+ 45 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
                84 Kcal / 100g
                234 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Broccoli med citrusdressing
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Maximillian
                135 Kcal / 100g
                110 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Smörslungade ärter och bönor
Slunga = något som kastas runt i speciella slungor, till exempel tvättade grö...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                30 Kcal / 100g
                27 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Blancherade rädisor
Blanchera = koka kort tid, eller egentligen att lägga varan i kallt vatten som ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                25 Kcal / 100g
                28 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Borretanlök är en liten tillplattad kepalök, en variant av gul lök. Benämns oft...
Tid: 40 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                26 Kcal / 100g
                34 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Brysselkål i crčme fraiche
Passar till det mesta, bäst till kötträtter.Näringsberäkning: Bacon och fläsk...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                107 Kcal / 100g
                124 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Smörslungad brysselkål
Slunga = något som kastas runt i speciella slungor, t.ex. tvättade grönsaker i ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                122 Kcal / 100g
                125 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Ratatouille har sitt ursprung från Nice i Frankrike. Ordet från det occitansk...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                27 Kcal / 100g
                87 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)