Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 12

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inkokt lök med saffran och stjärnanis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 26

Kcal / portion: 34

GBR (GI) / port: 1

Recept: 410 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 1%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 132 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala lök.
  2. Koka upp alla ingredienser utom löken. Lägg i lökarna. Sjud försiktigt i cirka 5 minuter.
  3. Dra åt sidan. Låt kallna i lagen. Häll på burk. Ställ i kyl.

Kockens kommentar

Borretanlök är en liten tillplattad kepalök, en variant av gul lök. Benämns oftast "pärllök" i Sverige vilket är missvisande. Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem