20 recept med Kål- och råkostsallader ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kimchi, koreansk bancha (tillbehör)
Kimchi är en klassisk koreansk sidorätt (bancha) av surade grönsaker server...
Tid: 30 min (+ 144 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
19 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Strandkål, primör på edvardianskt vis
I filmen serveras strandkålen med klassisk engelsk så kallad Melted butter sa...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
42 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödkålssallad
Rödkål passar bra att servera till skinka, revbensspjäll eller stekt fågel.
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
47 Kcal / 100g
123 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Skånsk brunkål av vitkål
Brunkål passar bl.a. till skinka, revbensspjäll eller fläskkorv. Brunkål, på ga...
Tid: 1 tim 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
61 Kcal / 100g
208 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Smalsallad
Vill du slaka vitkålen, så att den är lättare att tåla för magen, finns två s...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
63 Kcal / 100g
182 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Thaislaw
Istället för Sesamolja - ta oliv eller kallpressad rapsolja.Risvinäger - vitvin...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
72 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vitkålssallad
Vitkål passar bra att blanda med andra kålsorter, rotfrukter och frukt. Även kr...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
72 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rotfruktssallad
Blanda friskt olika rotsaker efter tillgång. Blanda gärna med någon frukt och/e...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
87 Kcal / 100g
143 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rödkålssallad med koriander och dadlar
Passar till kötträtter. Something completly different: Byt ut dadlarna mot et...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Rent-a-Chef
88 Kcal / 100g
147 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rotsellerisallad
Rotselleri kanske man inte spontant tänker på att man kan äta rå. Det är dock e...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
100 Kcal / 100g
71 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)