Rotfruktssallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rotfruktssallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 87

Kcal / portion: 143

GBR (GI) / port: 1

Recept: 574 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 5%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 164 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Ansa och strimla eller hacka rotsaker. Skala och kärna ut äpplen.
  2. Blanda genast äpplenhacket med citron och majonnäs så att det inte mörknar. Tillsätt rotsakerna.
  3. Mal svartpeppar över.

Kockens kommentar

Blanda friskt olika rotsaker efter tillgång. Blanda gärna med någon frukt och/eller strimlad vitkål. Purjolök passar också. Även lite hårdost. I stället för majonnäs kan man blanda med någon dressing (olja+vinäger), eller anväda crème fraiche eller gräddfil. 

Alternativ

Rotsellerisallad

Kålsallad

Coleslaw

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem