Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 100

Kcal / portion: 71

GBR (GI) / port: 0
Recept: 283 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 8%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Ansa och strimla rotsellerin.
- Blanda med majonnäs och citronsaft.
- Mal svartpeppar över.
Kockens kommentar
Rotselleri kanske man inte spontant tänker på att man kan äta rå. Det är dock ett utmärkt tillbehör till allehanda mat och passar också väl in i sallader av olika slag.
Alteernativ
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)