20 recept med Kål- och råkostsallader ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Klassisk rödbetssallad
Rödbetssallad är tärnade kokta rödbetor som blandats med majonnäs, crème fraich...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
188 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Vitkålssallad
Vitkål passar bra att blanda med andra kålsorter, rotfrukter och frukt. Även kr...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
72 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rödkålssallad med koriander och dadlar
Passar till kötträtter. Something completly different: Byt ut dadlarna mot et...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Rent-a-Chef
88 Kcal / 100g
147 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rättiksslaw till maten
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
154 Kcal / 100g
472 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pizzasallad, syrlig vitkålssallad
En enklare variant är att använda färdig surkål. Läs mer > Om pizza.Histor...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
103 Kcal / 100g
121 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rå morotssallad med pinjenötter (tillbehör)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
122 Kcal / 100g
168 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Pepparrot- och äppelfraiche
Passar bäst till kallt eller varmt kött t.ex. burgare eller på smörgås.
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Kock:
194 Kcal / 100g
735 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Strandkål, primör på edvardianskt vis
I filmen serveras strandkålen med klassisk engelsk så kallad Melted butter sa...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
42 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smalsallad
Vill du slaka vitkålen, så att den är lättare att tåla för magen, finns två s...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
63 Kcal / 100g
182 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Thaislaw
Istället för Sesamolja - ta oliv eller kallpressad rapsolja.Risvinäger - vitvin...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
72 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)