Pepparrot- och äppelfraiche
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 194
            Kcal / portion: 735
            GBR (GI) / port: 2
Recept: 735 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 18%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Creme fraiche 2.0 dl 88%
Citron juice+fruktkött 0.5 styck 3%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (12 min )
- Skala och finriv pepparrot. Kärna ur och finhacka äpple.
 - Blanda pepparrot och äpple med crème fraiche. Pressa i citronjuice. Salta, peppra.
 
Kockens kommentar
Passar bäst till kallt eller varmt kött t.ex. burgare eller på smörgås.
Passar till
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)