Pepparrot- och äppelfraiche
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats (4dl): 1

Creme fraiche

2.0 

dl

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pepparrot- och äppelfraiche

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 735

GBR (GI) / port: 2

Recept: 735 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 18%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 378 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Creme fraiche 2.0 dl 88%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 3%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Skala och finriv pepparrot. Kärna ur och finhacka äpple.
  2. Blanda pepparrot och äpple med crème fraiche. Pressa i citronjuice. Salta, peppra.

Kockens kommentar

Passar bäst till kallt eller varmt kött t.ex. burgare eller på smörgås.

Passar till

Lammfärsburgare

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem