Rättiksslaw till maten
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rättiksslaw till maten

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 472

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1887 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 15%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 307 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Lägg honungsdijon och äggulor i en bunke. Häll i en tunn stråle olivolja under kraftig vispning.
  2. När den tjocknat rör ner tamari, citronskal,  salt och peppar.
  3. Skala och riv rättika grovt. Blanda med rucola och dressing.
  4. Servera genast.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem