24 recept med Potatismos och annat mos

  • Rotmos

    Rotmos

    Klassiskt är att använda lika mycket potatis som kålrot, men de flesta av dag...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    44 Kcal / 100g

    108 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Grön potatismos (tillbehör)

    Grön potatismos (tillbehör)

    Passar till kött- och fiskrätter.

    Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    63 Kcal / 100g

    142 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Pumpamos

    Pumpamos

    Moset passar till all slags kött.

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    99 Kcal / 100g

    184 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Klassisk potatismos - grundrecept

    Klassisk potatismos - grundrecept

    Potatismos blir bäst med vinterpotatis, det vill säga inte på färskpotatis (v...

    Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    89 Kcal / 100g

    192 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Kastanjpuré som tillbehör till mat

    Kastanjpuré som tillbehör till mat

    Det behövs mer mängd vatten för att koka kastanjerna än vad som anges i ing...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    198 Kcal / 100g

    203 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Sellerimos

    Sellerimos

    Passar till all slags mat, ungefär som potatismos. Gärna till stekt fisk.

    Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    86 Kcal / 100g

    210 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Potatispuré, fint potatismos, purée de pommes de terre

    Potatispuré, fint potatismos, purée de pommes de terre

    Fransosen använder gärna crème fraiche i moset. En variant av potatispuré ä...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    95 Kcal / 100g

    237 Kcal / portion

    GBR (GI) 14 / portion

  • Rotsellerimos som tillbehör eller smörgåspålägg

    Rotsellerimos som tillbehör eller smörgåspålägg

    Krämen passar som tillbehör till fisk och kött, eller som pålägg på smörgås.

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    158 Kcal / 100g

    250 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Potatismos med skal och vitlök

    Potatismos med skal och vitlök

    Potatismos blir bäst med vinterpotatis, det vill säga inte på färskpotatis ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    111 Kcal / 100g

    260 Kcal / portion

    GBR (GI) 12 / portion

  • Senapspotatismos

    Senapspotatismos

    Smaken på moset varieras beroende på val av senap. Vi valde osötad fransk senap...

    Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    107 Kcal / 100g

    266 Kcal / portion

    GBR (GI) 12 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem