Senapspotatismos
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas potatis >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Senapspotatismos

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 266

GBR (GI) / port: 12

Recept: 1063 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 5%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 249 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas potatis > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skala och koka potatisen mjuk, cirka 20 minuter.
  2. Häll av potatisvattnet och mosa potatisen med en potatisstöt.
  3. Tillsätt pepparrot och grädde till lagom konsistens. Rör om.
  4. Smaka av med senap, salt och peppar.

Kockens kommentar

Smaken på moset varieras beroende på val av senap. Vi valde osötad fransk senap. Lämpligtvis serverar man samma sorts senap till maten som i moset.

Passar till

Stekt fläskkorv t.ex.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem