24 recept med Potatismos och annat mos
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Potatismos med skal och vitlök
Potatismos blir bäst med vinterpotatis, det vill säga inte på färskpotatis ...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
111 Kcal / 100g
260 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Italienskt mos (tillbehör)
Detta är andrapriset i "Gör mos av en knöl" 2006, en tävling bland ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Barnens Bästa
113 Kcal / 100g
306 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Wasabimos
Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
115 Kcal / 100g
269 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Potatisstomp, stomppotatis, stompad potatis
Stompa ("stampa", eng. stomp, stamp) är ett gammalt begrepp för p...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Arla
119 Kcal / 100g
290 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Kungshagens laxdröm - potatismos med lax (tillbehör)
Detta är det vinnande förslaget i "Gör mos av en knöl" 2006, en tävli...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Barnens Bästa
124 Kcal / 100g
370 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Avokadomos
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
134 Kcal / 100g
414 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Potatismos med bacon
Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
134 Kcal / 100g
352 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Pestomos
Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
147 Kcal / 100g
365 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Rotsellerimos som tillbehör eller smörgåspålägg
Krämen passar som tillbehör till fisk och kött, eller som pålägg på smörgås.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
158 Kcal / 100g
250 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sötpotatismos
Sötpotatismos är något sötare än vanligt potatismos. Det passar bra till fisk- ...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
161 Kcal / 100g
382 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion