13 recept med Kalkon och struts
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kalkonpytt
Överstekt kalkonkött blir torrt. Rätt stekt går det knappt att skilja från kalv...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
409 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Hel kalkon i ugn - grundrecept
Lägre stektemperatur ger saftigare kött, men längre stektid. Först hög, sedan l...
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Kock:
156 Kcal / 100g
410 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kalkonrulle med kycklingfärs
Tid: 1 tim 5 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
115 Kcal / 100g
430 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Saffransbiffar av kalkonfärs
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
94 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Gobbles, gobbles - kalkonfrukost
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
180 Kcal / 100g
549 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Strutsstek med brysselkål i crème fraiche
För tjockare sås: Rör ut lite matlagningsmjöl med vatten i en kopp. Vispa ne...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
115 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kalkonschnitzel med löksås
Överstek inte kalkonen, för då blir den torr. Lättstekt kalkonschnitzel kan sma...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
131 Kcal / 100g
604 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Dubbelpanerad kalkonschnitzel med kapris
Kalkon skall precis genomstekas, för länge stekt blir det torrt och tråkigt.P...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
133 Kcal / 100g
639 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Gratinerat kalkonbröst med citronsky
Kalkon är en stor hönsfågel med stor viktvariation. Stektiden kan därför vari...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
153 Kcal / 100g
707 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Strutsfilé med drambuiesås och rösti
Hur det smakar? Mycket fint kött påminnande om fin oxfilé, fast bättre enligt v...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
188 Kcal / 100g
723 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel