22 recept med Fyllda omeletter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Krämig räkomelett med fetaost och spenat
Läs mer om omeletter > Så steks ägg.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
240 Kcal / 100g
916 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fransk omelett med konjak (efterrätt)
Läs mer om omeletter > Så steks ägg.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
264 Kcal / 100g
420 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fransk fylld svampomelett
En omelett skall inte överstekas utan vara krämig. Fyllning kan vara nästan...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
238 Kcal / 100g
723 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Krämig svensk svampomelett
Omeletten kan fyllas med nästan vad som helst. Läs mer om omeletter > Så...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
195 Kcal / 100g
500 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Favoritomelett med svamp och färsk bladspenat (LCHF-recept)
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (97 gram!), vilket är vanl...
Svarighet: , Kock:
158 Kcal / 100g
452 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kantarellfrittata med rostade pinjenötter
Läs mer om omeletter > Så steks ägg.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
234 Kcal / 100g
620 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tamagoyaki - japansk fylld och rullad tunn omelett
Coupé brunoise är fintärnade grönsaker eller rotfrukter. Tärningarna skall ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
119 Kcal / 100g
262 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grönsaksfrittata - italiensk omelett
För att göra italiensk frittata så behöver man en stekpanna som kan sättas in...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
119 Kcal / 100g
420 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ugnsomelett med svampstuvning eller annat enligt egen smak
Antalet ägg kan minskas och ersättas med lite mjöl som stabiliseringsmedel,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
172 Kcal / 100g
664 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Broccolifrittata med prästost och rödlök
Läs mer om omeletter > Så steks ägg.
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
173 Kcal / 100g
408 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion