
Broccolifrittata med prästost och rödlök
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 408

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1631 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 14%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Sätt ugnen på 150°C.
- Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Skär ner broccoli i mindre bitar. Koka 1-2 minuter i vattnet. Kyl av snabbt i kallt vatten. Låt rinna av.
- Skala och skiva rödlök. Stek i smör. Riv hårdost.
- Omelett: Knäck ägg i en bunke. Blanda med grädde. Blanda i ost, broccoli och rödlök. Krydda med salt och peppar.
- Klä en lagom stor ugnform med bakplåtspapper. Häll i smeten.
- Baka i ugnen cirka 30 minuter.
- Låt svalna något. Servera.