Broccolifrittata med prästost och rödlök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Broccolifrittata med prästost och rödlök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 408

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1631 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 14%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 236 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > %

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Skär ner broccoli i mindre bitar. Koka 1-2 minuter i vattnet. Kyl av snabbt i kallt vatten. Låt rinna av.
  3. Skala och skiva rödlök. Stek i smör. Riv hårdost.
  4. Omelett: Knäck ägg i en bunke. Blanda med grädde. Blanda i ost, broccoli och rödlök. Krydda med salt och peppar.
  5. Klä en lagom stor ugnform med bakplåtspapper. Häll i smeten. 
  6. Baka i ugnen cirka 30 minuter.
  7. Låt svalna något. Servera.

Kockens kommentar

Läs mer om omeletter > Så steks ägg.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem