28 recept med Kokt ägg, stekt ägg, frukostägg
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Pipérade, Pipérade basquaise en cocotte, tillbehör eller lätt måltid
Pipérade (piper = peppar) är en baskisk specialitet, även traditionell i Gasc...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                88 Kcal / 100g
                201 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Beans and eggs, vita bönor med stekt ägg
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                112 Kcal / 100g
                278 Kcal / portion
                GBR (GI) 11 / portion
 - 
              
              Zarah Leanders Nürnbergerfrukost
Zarah Leander (1907-1981) var en mycket populär sångerska och skådespelerska ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                113 Kcal / 100g
                372 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Gratinerade fågelbon, ägg i potatiskoppar
Vackra fågelbon av strimlad eller riven potatis kan friteras och fyllas med...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                133 Kcal / 100g
                151 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Fattiga riddare, french toast, pain perdu
Traditionellt ingick även lite vetemjöl i blandningen och ursprungligen end...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                136 Kcal / 100g
                335 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Hawaiitoast med förlorade ägg
Förlorade ägg är ett gammalt uttryckt för pocherade ägg. Läs mer > Så k...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
                136 Kcal / 100g
                440 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Koka ägg - grundrecept
Kalla ägg spricker lättare än rumstempererade. Purfärska ägg är svårare att ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                137 Kcal / 100g
                72 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Japanska marinerade kokta ägg
Ägg kan smaksättas i allehanda marinader. Passar bra till sallader och på b...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                137 Kcal / 100g
                54 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Pocherade ägg, förlorade ägg
Ett purfärskt knäckt ägg har en hög gula och en tjock hinna runt ägget. Utanf...
Tid: 10 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                137 Kcal / 100g
                72 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Frityrpocherade ägg
Man kan pochera ägg i vatten eller i olja. Poängen med att fritera i olja k...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                156 Kcal / 100g
                72 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion