
Frityrpocherade ägg
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 72

GBR (GI) / port: 0
Recept: 289 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 11%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så friterar man > Äts ej
Så steks ägg, omelett > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (20 min )
Se film, klicka på "Culinary Apprentice" under bilden.
- Hetta upp olja till 180°C.
Läs mer > Så friterar man. - Knäck ägg i skålar.
- Häll försiktigt ner ett ägg i taget i het olja. Forma till äggvitan med två träslevar. Låt steka cirka 3 minuter.
- Ta upp med hålslev. Låt rinna av på hushållspapper. Salta lätt och servera.