25 recept med Kött-/korvsmörgåsar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Viltsmörgås
Man tager vad man hafver, sa´ Cajsa Warg (fast egentligen lär hon aldrig ha sag...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                154 Kcal / 100g
                159 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Sparrisbruschetta
Bruschetta (ital. bruscare = rosta), med ursprung från Toscana i Italien, är eg...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                200 Kcal / 100g
                201 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Rostbiffsmörgås
Vi har valt en tjockare skiva rostbiff per smörgås. Det är mer lättuggat med ...
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                176 Kcal / 100g
                271 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Skinktoast
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                150 Kcal / 100g
                300 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Köttsmörgås helt enkelt
Ett utmärkt sätt att använda överblivet kött.
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                184 Kcal / 100g
                301 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Gammaldags späcksmörgås
Förr i tiden var det vanligt att äta späck (flott, ister) på en brödbit, dvs gr...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                273 Kcal / 100g
                308 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Fyllt bröd
När jag var i Ryssland och jobbade med Tre Kronor gjorde dom det här brödet til...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                218 Kcal / 100g
                326 Kcal / portion
                GBR (GI) 14 / portion
 - 
              
              Råbiff på macka (förrätt)
Säg till i butiken att mala nötkött till råbiff. Köttet skall vara purfärskt ...
Tid: 7 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                209 Kcal / 100g
                348 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Pressylta på bröd
Det skall vara tunna skivor av fin pressylta.
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                182 Kcal / 100g
                402 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Skinkmacka med äppelkeso och krasse
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                172 Kcal / 100g
                403 Kcal / portion
                GBR (GI) 16 / portion