Råbiff på macka (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal små portioner: 4

Kockskolan:

 

Om råbiff >

 

 

Om chilisåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Råbiff på macka (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 209

Kcal / portion: 348

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1392 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 12%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 167 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om råbiff > Äts ej

Om chilisåser > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (7 min )

  1. Skala och finhacka lök.
  2. Bred matfett på bröd. Platta ut köttfärs ovanpå.
  3. Lägg på lök, kapris och äggula.
  4. Servera. Låt gästen salta och peppra efter egen smak och krydda med till exempel worcestershiresås eller tabasco.

Kockens kommentar

Säg till i butiken att mala nötkött till råbiff. Köttet skall vara purfärskt och malt av ytter- eller innanlår. Andra tillbehör som finhackad gurka, rödbetor eller dylikt passar också bra som garnering (läs mer > Om råbiff). Äggskal bör vara rengjorda på utsidan om de används som på bilden. Ytan kan vara bakterierik, men inte insidan. Mest hygieniskt är att lägga upp utan skal.

Alternativ

Pelle Janzons tigerbiff

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem