Pressylta på bröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Matbröd ljust

4.0 

skivor

Bordssmör 75% fett

40.0 

gram

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pressylta på bröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 402

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1608 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 11%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 220 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matbröd ljust 4.0 skivor 33%

Bordssmör 75% fett 40.0 gram 17%

Salt 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (7 min )

  1. Tvätta tomaterna och skiva dem.
  2. Bred matfett på brödet. Lägg på tomatskivor och salta lätt. Lägg sedan på pressyltan.
  3. Avsluta med att garnera med basilika eller annat grönt. Servera.

Kockens kommentar

Det skall vara tunna skivor av fin pressylta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem