Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 402

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1608 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 11%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Matbröd ljust 4.0 skivor 33%
Bordssmör 75% fett 40.0 gram 17%
Salt 0%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (7 min )
- Tvätta tomaterna och skiva dem.
- Bred matfett på brödet. Lägg på tomatskivor och salta lätt. Lägg sedan på pressyltan.
- Avsluta med att garnera med basilika eller annat grönt. Servera.
Kockens kommentar
Det skall vara tunna skivor av fin pressylta.