Fyllt bröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bröd: 15

Salt och peppar

 

 

 

Frityrolja till fritering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fyllt bröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 218

Kcal / portion: 326

GBR (GI) / port: 14

Recept: 4885 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 7%

Kolhydrater: 28%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 149 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

 

Frityrolja till fritering 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (2 tim )

  1. Lös jäst i vatten. Blanda med rapsolja och salt. Blanda i mjöl en bit i taget. Arbeta till en smidig deg. Låt jäsa i 1 timme.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Stek färs i olja. Tillsätt löken. Slå på tomater. Koka tills vätskan nästan kokat bort. Smaka av med salt och peppar.
  3. Gör bollar av degen. Tryck till och lägg på köttfärs. Vik upp kanterna och nyp till. Ställ att jäsa på mjölad bänk med skarven neråt i cirka 30 minuter.
  4. Värm olja i en stekpanna med höga kanter, 3-4 cm olja. Lägg i degknytena och stek 3-4 minuter på varje sida, vakta hela tiden. Klara att servera.

Kockens kommentar

När jag var i Ryssland och jobbade med Tre Kronor gjorde dom det här brödet till bortsj i hotellköket, jag har gjort ungefär som jag tror att dom gjorde. Det var fantastiskt gott minns jag och nästan det enda jag åt där.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem